Chips di Topinambur

Chips di Topinambur
Dosi per 4
Stampa
Tempo di preparazione
10 min
Tempo di cottura
5 min
Tempo di preparazione
10 min
Tempo di cottura
5 min
Ingredienti
  1. Topinambur
  2. Olio per friggere
  3. sale
Istruzioni
  1. Pelare i Topinambour come fossero patate.
  2. Tagliateli con l'ausilio di una grattugia a lama fine in tante chips.
  3. Friggete e servite caldi come contorno.
Italiancook.it - ricette italiane, ricette regionali, il solo e originale italiancook.it http://www.italiancook.it/

Ti potrebbe piacere anche

'send_comment', // change the title of send button 'label_submit'=>esc_html__('Send message', 'spiced'), // change the title of the reply section 'title_reply'=>'', // remove "Logged in as" 'logged_in_as' => '', // remove text before textarea 'comment_notes_before' => '', // remove text after textarea 'comment_notes_after' => '', // redefine your own textarea (the comment body) 'comment_field' => '
' . '' . '' . '
', //. '', 'fields' => apply_filters( 'comment_form_default_fields', array( 'author' => '
' . '' . '' . '
', 'email' => '
' . '' . '' . '
', 'url' => '
' . '' . '' . '
' . '
' ) ) ); comment_form($comments_args); */?>

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close